lauantai 12. toukokuuta 2012

Hyviä uutisia

Menin tänään tallille vasta myöhemmin illalla, juuri ennen iltatallia. Laitoin Lassen pesupaikalle ja otin BOT-tarrapatjan pois etujalasta. Patjaa on siis nyt pidetty etujalassa aina kun Lasse on sisällä/öisin.


Luulin jo tunnustelevani väärää jalkaa. Jalka oli nimittäin vuohiseen saakka aivan rutikuiva. Lassen jalat eivät ole ikinä olleet niin kuivat kuin tuo vielä eilen turvoksissa ollut jalka oli! Menin ihan sanattomaksi ja tuijotin vuorotellen jalkaa ja Peteä. Taisi siinä mieskin jo ihmetellä morsiamensa mielenterveyttä.... Pariin kertaan tarkistin että katselenko nyt väärää jalkaa mutta ei! Turvotus oli poissa! Pyysin Petraakin katsomaan jalkaa ja näin oli - ei nestettä!

Kylmäsin jalkaa kuitenkin 15min ja päätin että mennään tästä huolimatta klinikalle. Samalla pitää Lassen suu hoitaa, ja en uskalla kyllä ratsastaa ennenkuin jalka on tutkittu. Eli jatkan samalla tavalla siihen saakka, kun pääsemme klinikalle. Olen katsonut kalenterista että tämän kuun 25. päivä perjantai olisi hyvä ajankohta klinikkareissulle. Olen yövuorossa sen viikon, joten päivät ovat vapaat. Toki seuraava yö on vielä töitä, mutta enköhän minä jaksa.

Ehkä me vielä päästään hyppäämäänkin. © Petra
Ensi viikolla postauksia tulee harvemmin, jos lainkaan. Jossain vaiheessa kerron kyllä syynkin, mutta pidetäänpäs teitä vielä jännityksessä ;) Yrittäkää kestää!
Arvonnan järjestän heti kun saan vaan palkinnon kotiin asti.

Loppukevennys: Saimi vauvana!

7 kommenttia:

 1. Ihanaa kuulla! Etteköhän te tästä vielä selviä onnellisesti :)

  VastaaPoista
 2. Hienoa jos Possu nyt paranee, pääsen sitten kuvailemaan sitä ku Sonja ratsastaa :) ja mä taidankin tietää syyn ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla että täälläpäin syy tiedetään, mutta toivon ettei kukaan sitä sano täällä blogissa ;)

   Poista
 3. Ja voi herttileijaa tuota vauvakoirakuvaa. Onko mitään ihanampaa kuin vauvat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti koiratkin on niin vähän aikaa tuollaisia suloisia vauvoja :( Nyt Saimi on jo melkein 2v aikuinen koira :)

   Poista