perjantai 20. huhtikuuta 2012

Video meidän vuosista

Sain vihdoin tehtyä tällaisen videon vaikka Movie Maker kiukuttelikin oikein huolella. Tästä syystä videossa ei ole yhtään mitään efektejä tai tehosteita, on vain videoklippiä videoklipin perään. Musiikkien kanssa meinasi myös tulla suuret ongelmat, mutta sain nekin vihdoin toimimaan.

Tässä on siis video koko meidän yhteiseltä ajalta. Kuvia löytyy paljon enemmän kuin videoita, mutta sai noista jonkinmoisen videon tehtyä. Kyllä vähän pisti hymyilyttämään tuo meidän meno ensimmäisissä klipeissä :D

Kiitos kaikille, jotka ovat kameran takana olleet ja viitsineet kuvata nämä videopätkät! Kaikkien nimiä en millään muista, mutta jokaiselle iso kiitos joka kuvaamansa videon tuolta tunnistaa.

Jossain vaiheessa tulossa äänivideo, niin hulvattomia pätkiä äänellisesti oli noissa monissa. Kunhan jaksan kuunnella jokaisen videon ja napsia parhaat palat :D

Pidemmittä puheitta, tässä video!

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Se osaa olla aika söötti välillä :)

      Poista
  2. Voi miten kaunis siro hepsukka se on :). Ja tosi hyvin kuvattua videota, oli tosi kiva katsoa. Tosi hyvin kuvastuu se teidän keskinäinen suhde :). Sinulla on tosiaan helmi elämässäsi.

    VastaaPoista