perjantai 27. huhtikuuta 2012

Koulua kentällä

Tänään sain Peten raahattua tallille mukaan, ja kentällä löin kameran käteen.


Kun menimme kentälle, Lasse näki kaukaisella pellolla pelottavia juttuja: joutsenia. Valkoiset pisteet liikkuivat pellolla eikä Lasse voinut keskittyä millään, kun piti puhista ja puhallella joutseniin päin. Ravailimme reipasta ravia ympäri kenttää ja pikkuhiljaa joutsenet unohtui ja kävelivät pois näkökentästä. Otimme myös laukkaa ja molemmissa askellajeissa harjoittelimme askeleen pidennystä. Lassella oli todella hyvä eteenpäinpyrkimys, ja se oli muutenkin kivasti kuulolla alkuun.


Jossain vaiheessa Lasse meni aivan turraksi joka suunnasta. Hömpötti vain menemään eikä keskittynyt yhtään mihinkään. Muutaman äyskähdyksen ja suuttumisen (typerä, typerä minä) jälkeen tajusin, että vika on taas satulassa. Keskityin itse siihen että Pete puhui puhelimeen eikä kuvannut kun Lasse liikkui kivasti. Tämän tajuttuani heitin ohjat pois käsistä kaulalle ja ravailimme ja laukkailimme ympäriinsä vailla mitään päämäärää. Kun sain taas hyvän mielen takaisin, otin vielä ohjat hetkeksi käsiin ennen loppuverryttelyä, ja Lasse oli ihan kiva. Pete käveli loppukäynnit.

Joutsenet pellolla.....


♥ 
Onko kuvat parempia erittäin suurina niinkuin viime postauksessa vai suurina niinkuin tässä postauksessa?

8 kommenttia:

 1. Erittäin suurina parempia :) hienosti menee!

  VastaaPoista
 2. mäkin tykkään enemmän erittäin suurista kuvista! mutta ihania kuvia jälleen :)

  VastaaPoista
 3. Kuvat on ok nytkin :) Hyviä kuvia kumminkin.
  Oletko aikonut jonkin aikaa mennä varusteilla taas? Minkälaista muutosta olet huomannut omassa ratsastuksessasi nyt varusteilla pitkän "varusteettoman" kauden jälkeen. Kiinnostaisi tietää miten kehittyy/muuttuu omat avut ja istunta jne. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Menen erään tulevan tapahtuman vuoksi kolmisen viikkoa varusteilla, mutta sitten alan varmaan menemään ilman varusteita taas :) Ei ole varaa nyt oikein tippua niin pidän satulan selässä.

   Oma ratsastukseni on muuttunut mielestäni paljon hienovaraisemmaksi. Olen oppinut tuntemaan hevosen liikkeet paremmin ja olemaan rennompana selässä. Jalkani asento on myös ehkä hiukan parantunut. Huonoja puolia on ainakin se, etten osaa enää vaatia kunnolla juttuja Lasselta :D

   Poista
 4. Miekin tykkäsin kuvista niinkuin ne olivat edellisessä postauksessa eli erittäin suurina (:
  Ryhdyin lukijaksi!

  - Riina
  http://kevaanpolku.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. SUUURIA KUVIA! erittäin suuret kuvat ei ole mieleeni.:)

  VastaaPoista
 6. Selvä, eli erittäin suuria kuvia käytän tästä lähtien :)

  VastaaPoista