keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Anteeksi blogihiljaisuus

Nyt on ollut niin valtavasti asioita mietittävänä, etten ole edes kunnolla muistanut koko blogia. Enkä ole päässyt edes tallille, sillä kädessäni on edelleen lasta. Jos otan lastan pois, ranne särkee aivan tuhottomasti. Hevosen selkään en ole luonnollisesti päässyt. Kuvausmotivaatiota ei ole, kun jouduin palauttamaan lainassa olleet huippuvälineet, ja jäljelle jäi nuo omat. Sitten on vielä yksi suuri muutos, josta en mainitse sen enempää. Jotenkin nyt turhauttaa kaikki jutut, joten en ota tästä blogista enempää stressiä.


Tekstiä tulee sitten kun tulee. Olkaa kärsivällisiä älkääkä vaipuko epätoivoon :D Tänään olen ehkä menossa pitämään Siljalle estetuntia (Silja hyppää ensimmäistä kertaa Lassella!!), ja kirjoitan siitä jos tulee jotain kirjoitettavaa. Jos viitsisi raahata kamerankin tallille.

Kiitos ja anteeksi, palaillaan!

EDIT.
Pidänkin Siljalle estetunnin vasta perjantaina, mutta tänään menen varmaankin tallille vähän harjailemaan Lassea ja maastakäsintyöskentelykin olisi ihan kivaa. Harkitsen vielä että uskallanko lähteä taluttamaan Lassea, mutta harjaamaan menen ainakin.

Olisi kiva kirjoittaa jotain pohdintoja, mutta pää lyö tyhjää. Mistä te lukijat haluaisitte lukea? Toivepostausehdotuksia tulemaan :)

4 kommenttia:

 1. Maastakäsintyöskentely kiinnostaa, millaisia juttuja sulla on tapana tehdä, miten lasse reagoi suhun ja mistä oot oppinut kaiken? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä on tulossa jossain vaiheessa mahdollisesti videopostaus, kunhan saan aikaiseksi :D Samaan syssyyn kirjoittelen sitten myös tekstiä :) Mutta jos en saa lähiaikoina kuvattua, niin sitten kirjoitan :)

   Poista
 2. Ooh! Mikä muutos??? Eräs kissa kuoli uteliaisuuteen.... ;D
  Tuo ranne voi vaivata viikkoja. Meidän tytöllä kun meni se ranne 26.4., niin vieläkin on semmonen irrotettava tuki melkein koko päivän. Ratsastaa kyllä jo mutta muuta ei voi oikein tehdä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En viitsi siitä netissä puhua ennenkuin on täysin varmaa :) Itseasiassa useampikin muutos tulossa, mutta kaikki aikanaan!

   Mullakin on tää ollut nyt jo reilu pari viikkoa kipeänä. Pitäisi huomenna hakea terveyskeskuksesta rannetuki että voisi jotakin tehdäkin :) En uskalla nousta edes hevosen selkään...

   Poista