lauantai 24. maaliskuuta 2012

Kaikenmoista menoa

Keskiviikkona otin pitkästä aikaa hyppyjä Lassen kanssa varusteilla. Kenttä on nyt vihdoin sula, joten siinä pystyy menemään kunnolla. Rakensin yhden pystyn toiselle pitkälle sivulle, kun kentällä on kaksi isoa hiekkakasaa, jotka lähiaikoina levitetään siihen.
 

Oli erittäin outoa hypätä varusteilla, enkä oikein tiedä että tykkäsinkö siitä vai en. En tuntenut hevosta allani ja kämmäsin useimmat lähestymiset lähtemällä tuuppaamaan. Jotenkin turvallisempi olo ilman varusteita :D Ohjilla pääsen räpeltämään liikaa enkä muista antaa hevosen tehdä työtä, vaan yritän itse ratsastaa turhan paljon. Lasse kun on sellainen hevonen, että se hyppää parhaiten kun sille vain näyttää esteen mikä mennään ja sitten odottaa kyydissä. Kun sitten muutaman kerran ennen estettä sanoin itselleni että "odota", alkoi hypytkin sujumaan. Lasse oli tosi hieno mies ♥ 

Oli niin hemasevat ilmeet että oli pakko sensuroida.... :D

Tänään Lasse toimi taas alkeisratsuna, kun Sami kapusi toista kertaa sen selkään. Aluksi Lasse oli todella varovainen, mutta reipastui siitä hiukan. Ensin talutin hetken, mutta sitten Sami sai mennä omillaan. Lasse mennä taapusteli pitkin kenttää ja totteli hienosti. Sitten otin Lassen taas narun päähän ja kokeiltiin hiukan ravia. Lasse meni tosi kiltisti, vaikka meinasi vähän kuumua ravissa :D Kun sitten Sami olisi saanut jatkaa itsenäisesti kävelyä, Lasse päätti että se seuraa minua. Vaikka naru oli jo irti, Lasse olisi kulkenut vain minun kanssa tai ei lainkaan. Saatiin sitten loppujen lopuksi harhautettua sitä ja sen jälkeen se käveli kiltisti. On se taitava otus!


Kuvien © Petra

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti