perjantai 9. maaliskuuta 2012

Back on Trackit saapuivat!

Ensimmäiset omat BOT-tuotteeni tulivat nyt paikkakuntani Matkahuoltoon, josta kävin ne noutamassa. Kaikki on näitä niin mainostanut, että pakkohan se oli itsekin kokeilla.
Ostin siis alkuviikosta BOT tarrapatjat Hevosväylästä, ja varmasti tulen suosimaan kyseistä nettikauppaa myöhemminkin. Shoppailu siellä oli helppoa, ja tilaus tuli nopeasti, ihan parissa päivässä. Tähän tilaukseen en ottanut nyt muuta kuin nuo Botit, kun jostain iski taas se ajatus että ei ole rahaa, vaikka olisi sitä oikeasti ollut vähän ylimääräistä... No, säästyipä nekin rahat tällä kertaa.

© Hevosväylä

Kun avasin paketin, yllätyin että tarrapatjat olivat siistissä pussissa (miksi tästä lauseesta tuli mieleen Aspirin Zipin mainos?!).  Tässä pussissa niitä on kätevä säilyttää jos eivät ole jostain syystä käytössä vähään aikaan. Seuraavaksi yllätyin siitä, että patjojen tarrat olivat niin pirun vahvat! Hyvä että sain ne auki :D Tämä on tietenkin vain hyvä juttu, koska tarrat eivät saa aueta karsinassa. Nämä tarrat on mielestäni muuttuneet hieman, sillä Heidin hevosella olevissa tarrapatjoissa oli muistaakseni erilaiset tarrat.

Nyt vaan sitten kokeilemaan näitä, kunhan pääsen tallille saakka. Sairasloma loppui eilen, joten tänään menen töihin, vaikka olo on lievästi sanottuna kamala edelleen. Yskin koko ajan ja olen niistänyt aivonikin jo pellolle. Mistä tätä räkää oikein tulee?! :D

4 kommenttia:

 1. En nyt osaa fiksusti kysyä tätä, mutta milloin oot ajatellut käyttää noita? Aina öisin vai ennen/jälkeen ratsastuksen vai sen aikana vai miten? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ratsastuksen jälkeen, mikäli Lasse jää talliin, ja myöhemmin varmaan aina yön yli :) Noita suositeltiin alkuun käyttämään vain pari tuntia kerrallaan, joten siksi ennen yötä ne pois vähän aikaa.

   Poista
  2. Mekin hankittiin jalkoja hoitamaan etusten "BOT-suojat" :). Mietin vaan onko vaikutus hyvää markkinointia vai aitoa :D.

   Poista
  3. Kyllä ne kuulemma ihan toimii ;) Me ei niitä kovasti olla käytetty mutta kaveri on.

   Poista