lauantai 11. helmikuuta 2012

Sänkkärirälläystä ja muuta mukavaa

Ihan alkuun, anonyyminä lukevat, huomatkaapa oikeassa sivupalkissa oleva kysymys!
Toiseksi, lisäsin sivupalkkiin myös suositut tekstit.Sitten asiaan. Pari päivää sitten menin pitkästä aikaa satulalla ja suitsilla! Menimme sänkkärillä, ja ajattelin varautua siihen, että Lassella voi olla virtaa.

Oli outoa mennä satulalla. Olin liian korkealla ja liian kaukana. En saanut mitään tuntumaa hevoseen. Varmaan ensimmäisen varttin hain sopivaa asentoa satulassa, ja onneksi pikkuhiljaa totuinkin siihen. Onhan se kuitenkin maailman parhain satula (minun mielestäni). Päässä Lassella oli hackamoret.

Olin ajatellut mennä mukavan, rennon ja rauhallisen sänkkäriratsastelun. Rauhallista laukkaa ja sitä rataa. Arvatkaa, oliko Lasse samaa mieltä? No eihän se ollut. Ravissa se jo kauhoi menemään hullua kyytiä eikä meinannut kuunnella pidätteitä. Kun nostin laukan, Lasse vaan teputti menemään eikä keskittynyt kunnolla. Päätin sitten antaa sen mennä hiukan. Pari kierrosta Lasse painoi menemään, ennenkuin viitsi antaa yhtään kiinni. Päästelyn jälkeen se kuitenkin rauhottui ja alkoi keskittymään. Lopussa menimmekin ihan rauhassa :D

Arvaa kuka? :D

Toissapäivänä menin ilman varusteita kentällä ja pakko hehkuttaa uutta kaulanaruamme. Se oli loistava! Sain paljon paremman tuntuman, kun kädessä oli vain yksi tukeva naru, eikä kahta rimpulaa. Lassekin oli ihan hyvä. Harjoittelimme vähän laukanvaihtoja ja väistöjä. Hieno mies! ♥

4 kommenttia:

 1. Onko se tyttö joka menee välillä lassella niin siskosi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos Sonjaa tarkoitat niin on :) Silja taas on paras ystäväni.

   Poista
 2. Mikä se siellä viltin alla on? Keppihevonenko? Vai puimurin kärsä ;)
  t.
  U-täti

  ps. kyselit taannoin millaisella meen kuolaimetta ja satulatta. Vasta kolme kertaa menty nyt. Hepo on 20 v pv-tamma jolla on este- ja koulukisattu aluetasolla vissiin. Oikein wiisas, herkkä ja taitava tyttö se ... :)Itse kun vain saisi ruhonsa kuosiin tai minimissään edes selän suoraksi, niin voisi alkaa jotain järkevää harjoittelemaan ;)

  pps. sun blogi on edelleen mun suosikki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä voi olla ihan mitä vaan ;)

   Herkillä hevosilla on mukava mennä luonnonmukaisesti, olen ainakin itse huomannut että Lasse on paljon tyytyväisempi kun ei ole varusteita häiritsemässä :)

   Poista