torstai 16. helmikuuta 2012

Lukemani blogit

Olen päässyt todella vähän tallille tällä viikolla tyhmän työvuoron takia, mutta halusin kirjoittaa kuitenkin tänne. Ajattelin siis pölliä Janitan idean ja linkitellä suosikkiblogini. Tässä ei ole siis kaikki mitä luen, mutta ne, joista pidän. Alle olen kirjoittanut myös vähän syitä, miksi luen blogia. Kuten Janitakin, jätin tunnetut blogit pois listasta ja laitan niitä, joissa on enimmillään noin 100 lukijaa.


Masquerace & Caprichoso XCI
Blogin päähenkilöinä ovat komea PRE-kouluori ja hieno (lue: täysin Lassen näköinen) täykkäriruuna. Joskus hevostalli.netissä Emma kirjoitti Meidän täykkärit-ketjuun Matista, mutta hänen bloginsa löysin vasta viime vuonna (?). Tykkään Emman kirjoitustavasta, eikä minua haittaa se, ettei blogissa ole kovin paljoa kuvia. Harvoin jaksan lukea lähes kuvattomia blogeja, mutta tässä on yksi joka on kiinnostava pelkän tekstin puolesta. Alunperin aloin lukemaan juurikin Matin takia, mutta sitten blogi vei mennessään. Nykyään odotan aina innolla postauksia.

Emmi & Peksu - I don't want to miss a thing
Haa, toinen täykkäriblogi. Peksu on hieno ruuna, ja pidän siitä, että Emmi esittelee aina uudet varusteet ja muut blogissaan. Muutenkin blogissa on paljon kuvia. Emmi kirjoittaa sujuvasti, ja tykkään blogin ulkoasusta.

Manu ja Tuulia
Aloin lukemaan blogia Manun ja Tuulian alkutaipaleella ja sille tielle olen jäänyt. Hevostalli.netistä bongasin tämän blogin ja liityin lukijaksi. Olin itse saman ikäinen kuin Tuulia kun ostin saman ikäisen hevosen. Odotan innolla, mitä tästä ratsukosta tulee. Tuulia kirjoittaa usein, mutta postaukset eivät ole silti tylsiä.

Petra Palomäki
Pitäähän sitä meidän tallin omistajan blogia mainostaa ;) Ei vaan, on kiva lukea Petran ajatuksia hevosista, vaikka nähdäänkin usein. Blogissa on paljon (minun ottamia) kuvia, eikä juurikaan kuvattomia postauksia. Blogista saa myös hyvän käsityksen Petran hevosista.

Ponin boxi
Suloistakin suloisempi Poni! Blogissa hienoja kuvia ja Ponin näkökulmasta kirjoitettua hauskaa tekstiä. Olen ihan koukussa tähän blogiin! Katso myös Heidin toinen blogi.

Vilriikan töminöötä
Söpö suomenhevosvarsa Vilja seikkalee täällä blogissa. Paaaljon hienoja kuvia. Kuvat Viljan palloleikeistä ovat loistavia!


Mitä blogeja sinä luet? Nyt vaan mainostamaan omaa tai toisen blogia, sillä etsin uusia luettavia blogeja :)

17 kommenttia:

 1. Kiiiiitos :)
  Meen aina niin hämilleni kun joku tuota Viljan blogia mainostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh :D Niin menisin minäkin jos joku tätä mainostaisi! :D

   Poista
 2. no voi ei, juuri tää sun blogisi puuttui listastani! kun valittelin ettei kaikkien blogit näy bloggerissa aina, niin mä mietin että mikä blogi puuttui, no nyt sun blogisi ilmestyi taas listalle ja muistin.. :( mutta halusin vaan kertoa, että tiedät, että tästäkin blogista tykkään paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva tietää :) Myös mulla blogger poistelee välillä blogeja ja jättää näyttämättä joidenkin blogien uudet postaukset.... Inhottavaa :/

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. En muista oonko joskus maininnu sun blogin omassa blogissani koska täältä sain kipinän yrittää omalla kuumaverisellä suomenhevostammallani "ilman varusteita" ratsastusta, mutta ainaki sun kuvasivuas oon mainostanut koska käytin blogissani yhtä sun ottamaa kuvaa vuodenvaihteessa :) Ja jos minä tekisin tällaisen postauksen siellä olisi ehdottomasti tämä sun blogis ja myös Viljan blogi! Aivan ihania blogeja molemmat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu taisin olla kuvaamassa niitä yksiä kisoja missä menit tammallasi :) Ja kiitos!

   Poista
 5. Luetaanpas paljon samoja blogeja! :D

  Mulla kans on hävinnyt sun blogi kauaksi aikaa tuolta mun omalta sivulta ja nyt taas näkyi, hassu juttu.

  VastaaPoista
 6. http://miiargh.blogspot.com/
  Ratsastuksenohjaajaopiskelijan blogi. Eksyin blogiin ja luin kaikki tekstit heti yhdellä kertaa...Kirjoittaa sujuvasti, vaihtelevia juttuja, aina kuvia. Ehkä luen siksi, että itse olisin halunnut nuorena hevosalalle, mutta kohtalo vei ihan toisaalle :)

  t. U-täti

  VastaaPoista
 7. http://vettakengassa.blogspot.com/
  Päätin nyt mainostaa vaikka tää tuntuuki jotenki kauheelta tyrkyttämiseltä o_O
  Mutta tosiaan tämmösen 15v:n savolaisen blogi jossa tarinoin heppailuista, koulujutuista, valokuvauksesta ja elämästä yleensä.
  Vähän alkutekijöissä mutta yritän parhaani, kuvattomia postauksia on harvassa kun en itse niistä pidä.

  Sun blogista kovasti tykkäilen, hevoses vaikuttaa hauskalta elukalta. Nyt sain viimein itteni lukijaksi tyrkättyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt saa tyrkttää luvan kanssa ;) Käyn katsomassa blogisi :)

   Poista
 8. Vooi, ihanaa että jaksoit meidätkin esitellä =)

  VastaaPoista
 9. Kivoja uusia blogeja löysin luettavaksi tuosta listastasi. :> Olen vasta vähän aikaa lukenut sinun blogiasi, mutta tähän jäi kyllä heti koukkuun. Omani löytyy tuolta http://minnajadigger.blogspot.com/ jos kiinnostaa käydä katsomassa. Blogi kertoo ex-ravuriruunasta, josta alan pikkuhiljaa tehdä ratsua ja pv-tammasta, joka vasta saapui minulle. :)

  VastaaPoista