maanantai 27. helmikuuta 2012

Kaikkea sitä onkin ihminen valmis tekemään parin kuvan takia!


Aamulla herätessäni sää oli niin mahtava, että otin kameran luonnollisesti tallille mukaan. Matkalla suunnittelin jo, että menen isoon tarhaan kuvaamaan Lassea. Olin jo järkeillyt paikankin missä siellä kuvaan: ihanassa puu"saarekkeessa", niin että Lasse seisoo saarekkeessa ja minä otan kuvia sen ulkopuolelta. No, olin unohtanut suunnittelustani yhden pienen jutun: lumen. Enhän minä nyt hyvänen aika tajunnut miten paljon lunta on oikein satanut. Harjasin Lassen tarhassa siistiksi ja lähdin suuntaamaan kuvauspaikkaan. Humps, upposin melkein lantiota myöten lumihankeen heti ensimmäisellä askeleella. Lasse oli yksi suuri kysymysmerkki, kun raahasin sen sinne pirun saarekkeeseen. Perille päästyämme (matkaahan oli se 50m...) olin uponnut hankeen noin sata kertaa, kaatunut noin kymmenen kertaa ja kenkäni olivat täynnä lunta. Kyllä voi ihminen olla tyhmä!


Asiaan. Aloitin kuvaamisen varman päälle: jätin Lasselle riimun päähän ja narun kaulalle. Ensin lähti naru kaulalta, ja kun Lasse seisoi niin kiltisti, otin myös riimun pois että tulisi parempia kuvia. Lassea ei meinannut oikein kiinnostaa poseeraaminen, vaan se olisi syönyt mieluummin. Onneksi otin pussiraipan mukaan niin sain korvia edes vähän höröön.

Olin jo lähdössä pois, kun tajusin toisen kuvakulman. Tästä suunnasta otettuihin kuviin tuli ihana tunnelma Lassen hengityksen höyrytessä ja auringon paistaessa. Lasse käyttäytyi tosi kiltisti, ja paluumatka omaan tarhaan oli huomattavasti helpompi kun ei tarvinnut umpihangessa rämpiä.

Kuvasin myös Saimia tänäänkin, mutta oma persukseni kastui hangessa istuessa sen verran että paljoa en viitsinyt kuvata.

Tulipas taas kuvapainotteinen postaus, mutta en osannut karsia kuvista enempää pois :DPuu"saareke" keskellä peltoa.

Hangessa tuli istuttua ja makoiltua että sain sopivia kuvakulmia...

Saimi säikähti jotain ja kasvoi korkeutta ainakin 10cm!11 kommenttia:

 1. En lukenu kuvatekstiä Saimikuvasta heti ja tuli aluks sellanen vaikutelma että koira on vähän ylpeenä ku pääsee paremmin liikkumaan lumen päällä kuin te! :D

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia, vaivan arvoisia! :)

  VastaaPoista
 3. Oi miten nättejä kuvia :) Kyllä kannatti vähän rämpiä lumessa noiden takia!

  VastaaPoista
 4. Että sun kuvat on ihan älyttömän hienoja!(:

  VastaaPoista
 5. sanon samaa kun edelliset, kuvat todellakin vaivan arvoisia! :)

  VastaaPoista