torstai 19. tammikuuta 2012

Varusteetta ja kuolaimettomilla

On ollut taas vähän kiireitä niin en ole ehtinyt tänne blogiin nyt maanantain jälkeen kirjoittamaan.


Silja ei päässyt eilen tallille, joten minä kävin liikuttamassa Lassen. Tarkoitus oli ensin tehdä maastakäsin harjoituksia, mutta tallilla totesin että olin pukenut ihan liian vähän vaatetta päälleni, ja että jäätyisin jos menisin taluttelemaan. Päätin sitten mennä kevyesti ilman varusteita. Hevonen toimii niin ihanasti myös lämpöpatterina ku menee ilman varusteita.

© Pete

Lasse oli ihan mukava. Mentiin kaikki askellajit läpi. En tiedä, onko sillä nyt joku myöhästynyt uhmaikä vai mikä on, mutta eilenkin se yritti pukittaa ja lähti laukkaamaan kentän toiseen päähän. Teki tämän kyllä vain  kerran, eli voi olla että on vain virtaa. Jos alkaa useammin tekemään ja vaikuttaa siltä että on kipeä, niin sitten pitää tutkia. Nyt ei ole vaikuttanut kuitenkaan yhtään kipeältä.

Tänään ajattelin pistää jotain päähän ihan vaan näiden pukitteluyrityksien takia, että saan sitten komennettua jos keksii jotain. Laitoin sitten kuolaimettomat.
Lasse toimi ihan hyvin, painoi vaan kädelle aika paljon. Ja yritti kerran laukanvaihdossa temppuilla, mutta ei sen enempää. Teimme aika rennon treenin rokotuksen takia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti