tiistai 10. tammikuuta 2012

Raskaan työpäivän jälkeen (selvennetään hiukan: olen siis eräässä betonifirmassa pakkaajana. Joudun olemaan taukoja lukuunottamatta koko päivän jaloillani ja kumartelemaan, nostelemaan painavia esineitä yms. Työ on kolmivuorotyötä, 8h/päivä. Työmatka minulla on 43km yhteen suuntaan, aikaa menee n. 40min. Tällä viikolla on aamuvuoro, ensi viikolla yövuoro, sitä seuraavalla iltavuoro jne. Aamuvuoroon joudun heräämään 4:30) meinasin jo heittää auton avaimet naulaan ja jäädä kotiin löhöämään, vaikka minulla olikin Lassepäivä. Kuitenkin sain jostakin voimia, ja pienen levon jälkeen heitin tallivaatteet niskaan ja lähdin ajelemaan tallille. Ei tunnu enää tuo 15min tallimatka yhtään missään, vaikka ennen se on tuntunut NIIIIN pitkältä!

© Petra

Laitoin Lassen ratsastuskuntoon, eli harjasin, laitoin fleeceloimen selkään ja kaulanarun kaulaan ja menin kentälle. Loimi oli hiukan ylireagointia viileään säähän, joten otin sen pois alkuverkan jälkeen. Jotenkin pitkän leudon sääjakson jälkeen tämä -5 astettakin tuntuu niin kovin kylmältä...

Aluksi teimme kolmikaarista kiemurauraa volteilla ravissa (kts. kuva). Olen huomannut että tämä harjoitus saa Lassen useimmiten kuulolle. Niin sai tälläkin kertaa. Alkuun voltit olivat vähän mitä olivat, mutta paranivat loppua kohti.

Kolmikaarinen kiemuraura volteilla. Yrittäkää saada selvää hienosta Paint-piirrustuksestani! :D

Laukassa teimme ensin isoja pääty-ympyröitä. Siitä jatkoimme laukanvaihtoharjoituksiin. Vasemmasta oikeaan laukkaan tuli jo todella hyviäkin vaihtoja, mutta oikeasta vasempaan lähes joka kerta ristilaukka. Luulen että Possulla on selkä taas vähän jumissa kun laukkakaan ei pyörinyt ihan niin hyvin kuin yleensä.

Yleisfiilis ratsastuksesta oli varsin positiivinen, mutta kuitenkin Lasse oli tänään jotenkin....häslä. En osaa selittää, mutta se ei ollut huono, muttei hyväkään. Se oli sellainen "ihan ok". Mutta olen tyytyväinen että tuli lähdettyä tallille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti