sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Hyppelyä

Jihaa, tänään päästiin taas hyppelemään!
Menin tallille jo kahden maissa, kun oltiin alunperin niin sovittu Petran kanssa, joka oli lupautunut kuvaajaksi. Petra kuitenkin soitti että menee vähän pidempää, joten tein kaikkea yleishyödyllistä tallissa pari tuntia: siivosin Lassen ja Urcon karsinat, vaihdoin hackamoret toisiin suitsiin, siivoilin kaappia ja tein inventaariota, harjasin Lassen kunnolla, siivosin pesupaikan jne.Tallilla ollessani Silja soitti ja ilmoitti, ettei aika enää riitä Lassen vuokraamiseen ja ratsastamiseen. Toivottavasti tämä ei johda Lassen myymiseen, vaikka olenkin valmis tekemään mitä vain että Possu pysyy kanssani.


Kuitenkin takaisin hyppelyihin. Menin ilman varusteita. Alkuverkassa tein paljon kiemuroita ja kokeilin hevosen kääntyvyyttä. Lasse oli tosi mukavan tuntuinen, kai vaistosi että tänään hypätään. Verryttelyesteellä Possu tajusi todella että nyt ihan oikeasti hypätään. Enpä muista koska se olisi viimeksi ollut noin energinen ja tehnyt isoja loikkia pikkuesteelle!


Menin ensin jokaisen esteen yksitellen, jonka jälkeen ratana. Lasse oli innoissaan, ja varsinkin yhden laukka-askeleen sarjalle tuli pari huonoa hyppyä okserille. Mutta kaikenkaikkiaan Lasse oli hieno ja totteli kivasti :) Hyppelyistä tulossa video kunhan saan pätkät Petralta. Samaten taannoisesta sänkkärisähellyksestä tulee varmaan samalla pätkät, joten kaksi videota tulossa.

Ratsastuskuvien © Petra

2 kommenttia:

 1. Vautsi! Onpas hienoa menoa. :) Itse oon ollut Tahvon selässä ilman varusteita vain kuvauksen takia ja ohjattavuus tuntui olevan aivan hukassa. :D Pitäisi varmaan useammin ratsastaa vaikka pelkällä riimulla tai jotakin..
  Nyt mielenkiinnolla lukemaan enemmän tätä sun blogia, joka on ihan uusi tuttavuus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia!
   Ja tervetuloa tutustumaan blogin sisältöön ;)

   Poista