sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Haaste vuodesta 2011

Kiitos Emma haasteesta!
Idea on se, että listataan 10 parhainta, hauskinta, ihaninta, kamalinta, mutta mieleenjääneimpiä tapahtumia vuodelta 2011, ja toiveita, odotuksia tai miksei lupauksia vuodelle 2012. Sitten haastetaan vähintään 3 henkilöä tekemään sama, mutta toki muutkin saavat tämän halutessaan tehdä.
Haastan seuraavat bloggaajat: Petra, Emmi ja Poni(/Heidi)Nämä eivät ole sitten välttämättä aikajärjestyksessä.
 
1. Löysimme Lassen kanssa aivan uuden sävelen yhteiselollemme. Uskalsin jättää varusteet naulaan ja aloimme menemään ilman varusteita. Tämä valitettavasti tapahtui vasta loppuvuodesta.
2. Kirjoitin keväällä ylioppilaaksi itselleni ihan kohtuullisilla arvosanoilla. Suurin yllättäjä oli, että pääsin venäjästä läpi!
3. Vuoden ihanin tapahtuma oli varmasti kihloihin meno maailman ihanimman mieshenkilön kanssa. Pete on muutenkin ollut koko vuoden aivan mahdottoman ihana! ♥
4. Lassella murtui puikkoluu, ja oli hyvin lähellä ettei se päässyt taivaslaitumille laukkaamaan. Luu oli murtunut säröilevästi, eikä "suoraan poikki". Tämä oli raskasta aikaa.
5. Lasse parani ja se oli myynnissä hetken, koska minun oli tarkoitus lähteä opiskelemaan. Kukaan ei tullut edes katsomaan Lassea. Sain äidin ratsastamaan ja sen jälkeen äiti ei halunnutkaan enää myydä Lassea.
6. Silja oli pelastava enkeli ja otti Lassen puoliylläpitoon. Silja on muutenkin ollut aivan mahtava tuki koko vuoden!
7. Muutin pois äitini helmoista, pieneen vuokrayksiöön. Kyllä tämä 30 neliötä on ihan riittävä kahdelle ihmiselle ja koiralle.

8. Lasse kisasi keväällä jonkin verran Petran kanssa, mutta kun puikkoluu murtui, meistä tuli täysin puskaratsukko. Olen ratsastanut vain omaksi ilokseni.
9. Tänä vuonna oli ensimmäinen joulu kun Lasse ei saanut yhtään mitään lahjoja :D Ennen olen aina ostanut vähintään uuden riimun tjv. Lasse oli kyllä tyytyväinen ekstraporkkanoihin!
10. Loppuun pakko sanoa, että minulla on maailman paras hevonen, koira, sulhanen, perhe ja paras ystävä ♥

Ensi vuoden toiveet, lupaukset ja odotukset:
- Toivon että tämä vuosi onnistuu hyvin eikä satu mitään haavereita kellekään.
- Lassen kanssa haluan tutustua lähemmin luonnolliseen hevosmiestaitoon ja oppia vaikuttamaan paremmin Lasseen ilman varusteita.
- Toivon myös vilpittömästi että saan pitää Lassen loppuun saakka, ettei tarvitse luopua siitä.
- Alkuvuoden aikana hoidan kroppani bikinikuntoon. Onneksi Silja on luvannut rääkätä minut kuntoon ;)
- Odotan tätä vuotta innolla! Ihania asioita tulee tapahtumaan :)Ratsastuskuvat on ottanut Petra

4 kommenttia:

 1. Mä orotan innolla mitä teille tuleva vuosi tuo tullessaan :)

  VastaaPoista
 2. Mukavan oloinen blogi, liityin lukijaksi kun erityisesti varusteeton ratsastus kiinnostaa. Joskos itsekin saisi jotain vinkkejä touhuun! :)

  VastaaPoista
 3. Possun ilme tos alimmas kuvas, awww <3

  VastaaPoista
 4. Essi, tervetuloa lukijaksi!
  Jenny, se on aika ♥

  VastaaPoista