tiistai 27. joulukuuta 2011

Pikapostaus

Jouluratsastus meni meilläpäin ihan hyvin paria Lassen kiukuttelua lukuun ottamatta.

© Petra

Aluksi oli tarkoitus, että mukaan lähtee minä, äiti, Pete, Saimi ja Lasse. Äidin oli tarkoitus ratsastaa, minä taluttaisin ja jossain vaiheessa vaihdettaisiin. No, äidillä olikin sitten muuta menoa, joten menimme Peten, Saimin ja Lassen kanssa, ja Pete ratsasti alkumatkan. Lassella oli taas varovainen ilme kun tajusi että Pete on kyydissä, ja käveli tosi nätisti ja hitaasti, ettei Pete vain tippuisi. Päästiin aika pitkälle jo, kun Lasse alkoi sitten jumitttamaan ja vaihdettiin ratsastajaa ettei sattuisi mitään. Pääsin selkään ilman tuolia (joo, tämä on oikesti jo suuri juttu minulle, selkäni takia). Aluksi oli tarkoitus vain kävellä, mutta päätin sitten ottaa vähän ravia ja laukkaakin. Lasse oli intoa piukassa! Laukassa ei oikein meinannut pysyä ensin käsissä mutta keskusteltuamme asiasta meni sekin nätisti.


© Petra

Täällä riehui toissayönä kova myrsky, joka kaatoi valtavasti puita. Tämän vuoksi tallilla ei ollut sähköjä kun sinne illalla menin. Oli aika mielenkiintoista varustaa hevonen auton valoissa! Menin ihan nopean perusharjoituksen, kun kenttäkin oli vähän jäässä ja auton valot eivät kovin paljoa valaisseet. Lasse oli hyvä, niinkuin se on ollut nyt pidemmän aikaa. Pienimuotoinen loma tuossa jokin aika sitten teki sille hyvää.

© Petra

Katsoin äsken yhden videon Youtubesta, ja tulen siitä jossakin vaiheessa tänne varmasti kirjoittamaan. Katson videon pari kertaa uudestaan ja kirjoitan mietteeni heti kun on riittävästi aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti