torstai 29. joulukuuta 2011

Lasse muilla ratsastajilla

Aika paljon blogi on nyt keskittynyt allekirjoittaneen ja Lassen touhuiluihin. Nyt päätin tehdä kuvapainotteisen postauksen siitä, miten Lasse toimii muilla ratsastajilla. Tässä ei ole todellakaan kaikki, mutta jonkinlaista käsitystä saa.

Lähes kaikki, jotka ovat ratsastaneet Lassella, ovat tykänneet siitä. Monet ovat kehuneet laukkaa ja herkkyyttä. Lasse on näyttänyt kyllä myös muille, että sitten kun se on kamala ratsastaa, se on todellakin kamala :D Lasse on myös hyvin muuntautumiskykyinen hevonen, eli käyttäytyy sen mukaan, minkä tasoinen ratsastaja on selässä.

Tässä postauksessa on niin paljon kuvia, että laitoin ne pieninä! Suurentakaa kuvat klikkaamalla!

SILJA JA LASSE
Silja on siis Lassen puoliylläpitäjä. Menemme aina viikot niin, että Siljalla on kolme päivää, minulla kolme ja Sonjalla yksi. Joka viikko Lassella on kuitenkin vapaa, sillä harvoin ehdimme joka päivä menemään tallille. Alussa allekirjoittaneella oli kriisi, kun Silja ratsasti Lassella paremmin, mutta jossain vaiheessa tajusin että ratsastamme vain eri tavalla, ja mitä sitten vaikka Silja menisikin paremmin? :D


PETRA JA LASSE
Lasse oli Petralla ylläpidossa pari kuukautta(?) keväällä 2011. Petra kisasi Lassella tuona aikana jonkin verran, mutta sitten puikkoluun murtuman vuoksi Lasse joutui sairaslomalle ja ylläpito päättyi. Petran kanssa Lasse sai hypätä paljon. Paras tulos kisoista oli luokasta 90-100cm voitto!130cm. © ?

Petran kanssa on tullut tehtyä vähän outojakin asioita...

SONJA JA LASSE
Siskoni Sonja on alkanut menneenä syksynä ratsastamaan enemmänkin Lassella. Olen itse pitänyt tunteja, mutta jossain vaiheessa olisi tarkoitus pyytää jotain kunnon opettajaa opettamaan. Kuka tietää vaikka tämä pari pääsisi joskus lähiseudun pikkukisoihinkin, sillä Sonja on mielestäni lupaava nuori ratsastaja.


© Jenny SPETE JA LASSE
Kihlattuni joutuu kanssani aika usein tallille ja on joutunut myös Lassen selkään. Tiedän kuitenkin, ettei Pete arvosta kovinkaan jos laitan ratsastuskuvan tänne, joten saatte tyytyä tällaisiin kuviin ;)

Raasu joutuu tekemään montaa asiaa yhtä aikaa: pitämään kiinni hevosesta, puhumaan puhelimeen, pitämään kiinni koirasta ja huolehtimaan ratsastajan nestetasapainosta (se on Battery-tölkki, ei kaljaa :D).

?? Lasse taisi kyllästyä :D

Välillä joutuu myös avustamaan valokuvausta harrastavaa tyttöystävää: mutta eihän tämä kaakki edes hymyile!?

ÄITI JA LASSE
Lassen ansiosta äitini ei enää pelkää hevosia. Lassella äiti on opetellut ratsastamaan. Tasan kerran äiti on tippunut Possulta, enkä minä ollut edes näkemässä sitä... Aina kun äiti nousee selkään, Lasse laittaa täti-vaihteen päälle.

VIERAILEVAT TÄHDET JA LASSE
Toisinaan Lassen selkään on eksynyt myös muita ratsastajia. Tässä kuvia heistä.

Suvi ratsasti Lassella samaanaikaan kuin....
...minä menin hänen Tella-ponilla :D

Petran äiti Katjakin on käynyt Lassen selässä.
Pikkusiskoni Tuuli

Pikkusiskoni Sara

LOTTA JA LASSE
Krhm, hevosellani on ratsastanut EM-tason kenttäratsastaja.... En suinkaan ole siitä ylpeä :DD Lotta asuu samalla paikkakunnalla ja samalla tallilla käytiin nuorempina. Siljan kanssa olimme nostamassa puomeja ja ehkä jo 80cm kohdalla kysyimme että eikö riittäisi kun on niin korkeita :D Korkeimmillaan okseri oli 105cm jos oikein muistan.


105cm

Loppukevennyskuva :D Lasse veti jänisloikalla esteen yli.

8 kommenttia:

 1. Oikein ihana blogi sinulla! Pidän paljon kirjoitustyylistäsi ja postausideoistasi! Sait juuri yhden lukijan lisää! ;)

  Tästä postauksesta tuli kysymyksiä, kun tuon Tella-ponin tuossa näin, että mahtaako ponin oikea nimi olla Tequila Rose ja onko se mahdollisesti myyty tai mennyt ylläpitoon? :)

  VastaaPoista
 2. Essi, tervetuloa lukijaksi!
  Juu Tellan oikea nimi on Tequila-Rose, tarkemmin en olinpaikasta tiedä :) Oli tuossa pari vuotta sitten Suvin kanssa täälläpäin jonkin aikaa :)

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Toi on kyllä oikeen Nikon laatua toi mun ottama kuva

  VastaaPoista
 5. olisit laittanu tohon että me voitettiin possulla seurakisat 90-100cm ;) mun eka voitto suomessa :D haha toi äiten ratsastuskuva!

  VastaaPoista
 6. Noku en muistanu yhtään kisatuloksia :D Korjaan sen tonne ;)

  VastaaPoista