maanantai 12. joulukuuta 2011

Lasse ja Herra Pulkka kohtasivat

Sain jostain villin idean, että yritän totuttaa Lassen hiihtoratsastukseen (tai tässä tapauksessa nyt alkuun pulkkaratsastukseen).

Tällainen oli Lassen ilme kun kerroin sille villistä ideastani!

Tänään aloin totuttamaan Lassea sitten Herra Pulkkaan. Tiesin, että joko Lasse sinkoaa toiseen ulottuvuuteen tai sitten ei sano juuri mitään. Laitoin naruriimun ja pitkän riimunnarun ja menimme kentälle. Näytin maassa makaavaa pulkkaa Lasselle ensin, eikä Lasse sanonut mitään! Hiukan puhisi ja korvat olivat ihan hörössä, mutta ei kuitenkaan pelännyt. Apuna tässä totutuksessa minulla oli porkkananpaloja, ja niitä annoinkin aina kun Lasse oli kiltti :)

Kun olimme tutustuneet paikoillaan olevaan pulkkaan, lähdimme liikkeelle. Ensin Lasse vähän kavahti ääntä, mutta sopeutui taas nopeasti. Vähän sitä selvästi kiukutti kun meni ihan korvat luimussa alkuun, mutta rentoutui pikkuhiljaa.

Vaihdoin Herra Pulkan kanssa Lassen toiselle puolelle. Silloin Lasse oli sitä mieltä ettei ollut nähnyt koko härpäkettä ikinä ennen! Taas tutustuttiin hetki paikallaan olevaan pulkkaan ennenkuin lähdettiin liikkeelle. Tämä puoli oli vaikeampi Lasselle, mutta se oli silti ihan kiltisti.

Kokonaisuudessaan Lasse tuli Herra Pulkan kanssa hyvin toimeen. Lopussa veimme pulkan sivuun ja teimme vähän porkkanan avulla venytyksiä. Lasse oli taas hieno mies :)

Vanhaa materiaalia. Kesä takaisin! © Petra

2 kommenttia:

  1. Vitsi mua alko naurattaa kun luin tätä postausta :D On tollaset esineet niin hitsit jänniä, ties vaikka hyökkäisivät kimppuun!

    VastaaPoista
  2. No se pulkka melkein puri Lassea nilkkaan, että voit vaan kuvitella kuinka vaarallisia ne voi olla :/ Onneksi Lasse teki sitten diilin pulkan kanssa ja sen jälkeen ne tulivatkin ihan hyvin toimeen keskenään :)

    VastaaPoista