lauantai 17. joulukuuta 2011

Klippauspostaus

Lassehan klipattiin aiemmin syksyllä ensimmäisen kerran, mutta karva kasvoi valtavan paksuna takaisin jo alle kuukaudessa. Lasse hikosi jo pienestäkin treenistä aivan märäksi ja piti aina jättää sisälle, joten nyt päätettiin klipata uudestaan. Ja vielä kun Lotta osti oman klipperin niin tarjosin Lassea harjoituskappaleeksi ;) Ja hienohan siitä tuli! Olen tyytyväinen, kiitos Lotta!

Lasse käyttäytyi vähän vaihtelevasti toimenpiteen aikana. Se keräsi taas pöhkövirtaa ketjuista joilla se oli kiinni, ja vasta loppuvaiheessa kun pää klipattiin, irrotimme sen niistä. Sen jälkeen Lasse oli tosi kiltisti paikallaan ja käyttäytyi hyvin.

En tiedä mikä oli, mutta kun Lotta klippasi hevosen vasenta puolta, Lasse meinasi koko ajan litistää Lotan seinän väliin. Ikinä se ei ole tuollaista minulle tehnyt!! Olin aivan järkyttynyt, samaten siitä että Lasse nosteli takajalkojaan ja huiteli niillä varoittavasti kun Lotta klippasi sieltä suunnalta. Mutta luulen että multa meni enemmän hermot Lassen käytökseen kuin Lotalta, joka vaan nauroi :D

Tässä kuvapläjäys. Pahoittelen laatua, en jaksanut panostaa siihen...

Ennen. Vanhan klippausrajan näkee juuri ja juuri.Toinen puoli lähes valmis.


Lassea alkoi väsyttämään...
Valmis!
Sonjan kanssa lähdössä ratsastamaan

Oon aina tienny ettei se oo ihan normaali...

Possun karvat :)

3 kommenttia:

 1. HIHII! Possu kaljuna (puoliks ;3)

  t:Jenny

  VastaaPoista
 2. Ihan riittävän kaljuna :D Mutta keväällä se on tosi kaljuna kun klipataan kokonaan ;)

  VastaaPoista
 3. No oivoi :O m haluun khyl nähä xD

  VastaaPoista