lauantai 31. joulukuuta 2011

ILOISTA UUTTA VUOTTA!

© Petra
Tänään menin alunperin tallille vain siivoamaan karsinan ja laittamaan Lassen iltaruuat. Kuitenkin tallille mennessä olin todellakin ajatusten nollauksen ja tuuletuksen tarpeessa, joten päätin sitten hakea Lassen tarhasta ja mennä köpöttelemään ilman varusteita. Joten viltti niskaan, naru kaulaan ja menoksi!

Kenttä oli aika jäässä, joten menin vain käyntiä. En tykkää yhtään ratsastaa hevosta käynnissä, sillä se on tylsää (seliseli, oikeasti se on Lassen kanssa vaikein askellaji, ja todennäköisesti sen takia se aina jää vähemmälle....) Tänään oli kuitenkin pakko vääntää käynnissä.

Teimme paljon erilaisia väistöjä. Vähän joka paikassa pyysin Lassen takapäätä sisään tai ulos tai koko hevosta liikumaan sivulle. Teimme myös etuosakäännöksiä. Näissä huomasin taas, että vasen jalkani ei toiminut normaalisti. Oikeasta kierroksesta etuosakäännöksestä ei tullut oikeastaan kertaakaan mitään, kun en saanut jalkaa tottelemaan. Vasemmassa kierroksessa taas kaikki meni paremmin kuin varusteilla.
Ja tänään on muuten kulunut tasan kolme vuotta siitä kun loukkasin selkäni.

Lasse oli kuitenkin tänäänkin todella mukava ratsastaa. Tästä lähtien kuitenkin muistan, miksi ilman satulaa kannattaa aina mennä ratsastushousuilla. Kollareilla tahtoo tulla mukavat rakot persiiseen, kun ovat niin ohuet... Ratsastushousuissa on sentäs edes jotain paksumpaa välissä! Lassellakin kun tuo säkä muistuttaa lähinnä Mount Everestiä....ILOISTA UUTTA VUOTTA KAIKILLE BLOGIMME LUKIJOILLE!

3 kommenttia:

 1. Ihanaa uutta vuotta sekä sulle että Lasselle! (:

  VastaaPoista
 2. Hyvää uuttavuotta, mutta ratsastatko eneen yhtään satulalla ja suitsilla?:))

  VastaaPoista
 3. katti, kiitos samoin!
  Anonyymi: kysymyspostaus tulossa lähipäivinä, vastaan silloin kysymykseesi :)

  VastaaPoista