torstai 24. marraskuuta 2011

Suunnittelua.

Tällä viikolla ratsastan Lassen lauantaina ja sunnuntaina (Sonja menee huomenna). Mietiskelen jo vähän valmiiksi että mitä aion tehdä Possun kanssa.

Kesä ♥ Huomaa Lassen ilme!

Sonjan kanssa mennään varmaan koulua huomenna. Ei kyllä hajuakaan että mitä harjoituksia teemme, saa ehdotella! Loppuun mennään ainakin Sonjan kisarataa pari kertaa. Pienellä kahdeksikolla työskentely voisi auttaa Sonjaa saamaan Lassen kulkemaan oikein päin, joten tätä kokeilemme ainakin.


Lauantaina menen jo aamusta tallille, koska lupasin kuvata Petraa ja Zeusta. Tarkoitus on ottaa myös riehumiskuvia Lassesta tarhassa, jos saan sen vauhkoontumaan.
Lauantaina ajattelin hypätä, jos saan jonkun nostelemaan puomeja. Tarkoitus olisi mennä taas ilman varusteita, kun se on vähän jäänyt. Ajattelin myös mahdollisesti tehdä vähän maastakäsinharjoituksia, jos vaan on aikaa (lue: jos Petellä on kotona töitä sen verran että ei kaipaa minua).

Sunnuntaina Pete lupasi tulla tallille kanssani, joten väännän silloin varmaan koulua ihan kunnolla, varusteiden kanssa. Lassen laukka on ollut vähän huonoa lähiaikoina, joten sitä pitäisi treenata. Hierojaa olen kysellyt, mutta vielä en ole saanut hintoja selville.

Maastakäsin työskentelyä Lassen sairasloman (puikkoluun murtuma) aikana.


Postausehdotuksia saa laittaa tulemaan!

4 kommenttia:

 1. Semmonen postaus ois kiva, missä kerrot sun ja Lassen yhteisestä taipaleesta ostohetkestä nykypäivään + omasta ratsastusharrastuksesta. (: (vaikka et esittelyjen kirjottamisesta näköjään tykkääkään :D)

  VastaaPoista
 2. Jonsu: Kirjoitin vanhaan blogiini juuri pitkän selostuksen meidän tarinasta, voin kopioida sen tännekin :)

  VastaaPoista
 3. Joo, tajusinki viestin lähetettyäni, että sullahan tais olla semmonen jo siellä vanhassa blogissa (oon sitäkin lukenut), mutta kiva, että laitoit tännekin. Toinen postausehdotus olis tuosta luonnollisesta hevostaidosta (vielä tarkempaa postausta), mistä alotitte, ite vai jonkun opissa, miten etenitte ja miten ootte päätyny tuohon pisteeseen, missä nyt ootte.
  Ja sitten vielä tosta sun omasta ratsastushistoriasta ennen Lassea.
  Sulla on kiva tyyli kirjottaa ja tietty kuvat piristää postauksia paljon! :)

  VastaaPoista
 4. Tuo oli hyvä idea! Ensi viikon aikana kirjoitan siitä postauksen :) Ja myös tuosta ratsastushistoriasta kirjoitan.
  Ja kiitos kovasti, palautetta on aina mukava saada (varsinkin sitä positiivista!) :)

  VastaaPoista