tiistai 29. marraskuuta 2011

Blogihaaste.

Säännöt ovat seuraavat:
a) Kiittää haasteen antajaa: Kiitoksia Kaktu ja Futura!
b) Antaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle
Petra Palomäki
Hirvikankaan hurjat
I don't want to miss a thing
Muistipalapeli
Ponin boxi

c) Ilmoittaa näille haasteesta.
d) Kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestään.
Tässä tapauksessa kerron Lassesta.

Lassen ensimmäinen muhkumorisan. RIP Casablanca III </3

1. Lasse on laukannut nuorempana kilpaa Ranskassa, Tanskassa ja Ruotsissa ja menestynyt ihan hyvin. Vasta Suomeen tultuaan se on saanut ratsukoulutuksen.

2. Laukkaura loppui onnettomuuten. Lasse oli tullut kuperkeikkaa ulos lähtökarsinasta ja pelästynyt sitä niin paljon ettei suostunut enää menemään lähtökarsinaan sen jälkeen. Lassen tuntien en ihmettele yhtään!

© Petra
3. Lassella on todella huonot hampaat, jotka vaativat usein hammashoitoa. Hampaat ovat joka suuntaan hieman harillaan :D Säännöllisellä raspauksella suuongelmat pysyvät kurissa. Kotipaikkakunnallamme ei ole sähköraspia, joten hammashuolto Lassen kohdalla tarkoittaa klinikkareissua.


4. Lasse on todellinen herkkis. Jos siltä lähtee kenkä, se on vähintään jalka poikki silloin jne. Lisäksi olemme varmoja että Lasse on homo. Onneksi naapurissa asuu Uffe, joka on myös miesten perään ;)


5. Lasse on todella mukautuvainen ratsastajan suhteen. Jos selkään laittaa kokeneemman ratsastajan, Lasse ei ole aina mikään helpoin. Kun selkään taas laittaa aloittelijan, Lasse muuttuu varovaiseksi ja pelkää selvästi että ratsastaja putoaa.

Lassen toinen muhkumorsian, Gledisa.

6. Ruoka-aikaan Lasse on todellinen piru. Potkii seiniä ja kiukuttelee naapurin Urco-orille. Muuten se on oikea mamman mussukka eikä tee mitään.

7. Lasse on asunut kolmella tallilla sinä aikana kun se on minulla ollut. Joka muutto on tuonut meidät pienempään talliin. Lasse stressaa menoa ja melskettä.

8. Olen varusteratsastaja, ja päävärimme on tummansininen. Kakkosvärimme on harmaa. Kun saan rahaa, tarkoitus olisi alkaa keräilemään beigeä ja tummanvihreää.

Varusteurheilua...

4 kommenttia:

 1. Oikeesti, tää on täysin käsittämätöntä! Kaikki noi jutut on ku suoraan peksusta, paitsi että se on mulla ollessaan ollut 2 tallilla!

  Silläkin on hampaat sellaset että vaatii paljon säännöllistä hoitoa, mutta tähän mennessä raspaaja käynyt omalla tallilla.

  VastaaPoista
 2. Haha, kai noi täykkärit on sit vaan kaikki aika samanlaisia ;)

  VastaaPoista
 3. "Lisäksi olemme varmoja että Lasse on homo." Ahahhaaa!! Mäkun luulin että Riku on ainoa mielenkiintoisesti suuntautunu kavioeläin! :D lisäksi vuotikkaat oripojat on erityisesti sen mieleen.. :D

  VastaaPoista
 4. Kysyt keltä tahansa joka on lassen kanssa tekemisissä ollut, niin kaikki sanoo samaa :D Lassen homonimi olikin vanhalla tallilla Lars-Eerik Nyylund :D Liekö Ruotsin-aikoinaan suuntautunut miehiin vai mikä on... Onneksi Lasse saa tallissa asua kahden komean lusitano-orin välissä ja ihastella niitä ;)

  VastaaPoista